tiistai 24. maaliskuuta 2015

Sevilla part 2


Tämän kevään toinen avovesileiri on minun osalta sujunut tähän mennessä todella hyvin! Mahtava fiilis, kun melontaan alkaa tulla lisää varmuutta ja vauhtia. Vielä tasan viikko jäljellä tehokasta treeniaikaa täällä lämpimämmissä vesissä jäljellä, kunnes on aika lentää takasin kotiin ja avata melontakausi Suomessa. Pälkäneen Kostianvirta kutsuupi siis kotiinpaluun jälkeen ennen kuin Vesaniemssä pääsee melomaan jäiden sulettua. Hrrr, pitänee kaivaa ne kaikista lämpimimmät melontavaatteet anorakkeja myöten taas esille!

Ei täällä Espanjassakaan tosin kelit ole olleet lämpimimmästä päästä. Päivisin lämpötila on kohonnut +14 C tienoille ja aurinko on pilkahdellut silloin tällöin, mutta suurimmaksi osaksi sää on ollut pilvinen, tuulinen ja sateinen. Vesille on pitänyt pukea useampi kerros vaatteita päälle! Onneksemme loppuviikoksi on luvattu taas kunnon lämpöasteita ja auringonpaistetta, ihanaa!

Muuten tänne kuuluu vain hyvää, päivät kuluvat nopeasti treenatessa, syödessä ja levätessä. Ja niinkun aiemmassa postauksessa lupasin, olenn myös ryhdistäytynyt kouluhommien suhteen viime leiriin verrattuna. :D. Onneksi koulusta ollaan aika joustavia näiden poissaolojen suhteen, tästäkin jaksosta olen ollut nimittäin yhteensä jo 5 viikkoa poissa. Itsenäinen opiskelu ja omatoimisuus on oltava siis hallussa.

Kyljen tilanne on myös todella hyvä, se ei haittaa melontatreenejä enään lähes ollenkaan. Puntilla joudun vielä vähän olemaan varovainen kyljyksen kanssa, mutta se on jo iso edistys, että pystyn melomaan ilman kipua!

Meidän suomalaisten lisäksi täällä Sevillassa leireilee samaan aikaan useita eri maajoukkueita. Kajakkivajalla ja vesillä on tullut vastaan muiden muassa Iso-Britannian, Unkarin ja Saksan maajoukkuemelojia. On ollut mielenkiintosta nähdä ihan vierestä useiden eri olympiavoittajien ja maailmanmestareiden harjottelua! Oli nimittäin suhteellisen reipasta kyytiä, kun miesten K1 200m olympiavoittaja nakutteli yhdessä treenissä minun ohi... ei tämä likka olisi kovin kauaa peesillä pysynyt :D.

Matkaseuralainen ja huone- ja treenikaverini Oona.

Kuva napattu meidän hotellihuoneen ikkunasta. Kuvassa näkyy joki, jossa melomme.

Kaksikkotreeniä vaihtelun vuoksi!

Luotettava venekuski ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti