tiistai 7. huhtikuuta 2015

Home again!


Paljon on ehtinyt tapahtumaan sen jälkeen, kun olen viimeksi päivittänyt blogia. Sevilla toinen leiri onnistui minunn osalta todella hyvin! Sain melontaan rutkasti lisää varmuutta ja vauhtia tuon leirin aikana. Myös tekniikka alkoi loksahdella pikkuhiljaa paikoilleen, jes!Kahden viikon leiri päättyi testivetoihin, jotka toteutettiin harjoituskisatyyppisesti. Meloin ensimmäisenä "kisapäivänä" K1 200m, ja 2x 500m. Toisena päivänä ohjelmassa olivat K1 1000m, 200m, 500m ja 4000m. Melko täysiä kisapäiviä siis! Meno ei ollut vielä kovin herkkää tai irtiottokykyistä eivätkä ajat tästä johtuen "päätä huimanneet". Tämä on kuitenkin ihan ymmärrettävää, koska kyseessä oli kauden ensimmäiset kisavauhtiset vedot ja takana on useampi kova treeniviikko. Kokonaisuudessaan olen tyytyväinen testeihini. Tästä on hyvä lähteä parantaan kauden edetessä. :) Olosuhteet meillä olivat kahden viimesen päivän aikana aivan täydelliset: +25 C lämmintä, auringonpaistetta ja suurimmaksi osaksi tyyntä.

Lämmin ilma helli meilojia, ja plkällä topilla tarkeni kisata.
Kuva: Tarmo Aalto
Viime vuonna pystyin melomaan kisoissa ainoastaan sprinttimatkoja astmaongelmien takia. Aika pitkä tauko oli siis siitä, kun olin viimeksi olin melonut koko matkavalikoiman pidempine matkoineen. Tuntuu niin sanoinkuvaamattoman hienolta pystyä melomaan ihan kaikki matkat, ilman minkäänlaisia problemia! Kisajännitys mahanpohjassa ennen startteja ja endorfiinikuohu maaliintulon jälkeen... en edes muistanut, kuinka kivaa kilpaileminen on! Sitä oppii arvostamaan terveyttään aivan eri tavalla tuollaisten vaikeampien kausien jälkeen. Innolla odotan, mitä tuleva kausi tuo tullessaan. Ihana päästä taas kisaamaan kunnolla!

Lepopäivä

Team KaMe: Minä, Niklas Vettanen, Jeremy Hakala ja Oona Vasko
Nyt, kun olen kotiutunut, on ohjelmassa ollut kevyempi treeniviikko. Kroppa saa palautua kunnolla leirin rasituksista ennen kuin alan taas harjoittelemaan kovempaa. Kotimainen melontakausi tuli avattua eilen Pälkäneen Kostianvirralla ja jestas, miten kylmältä vesi tuntuikaan Sevillan +25 asteen jälkeen! :D Ehkäpä se kesä tänne kotisuomeenkin palaa pikkuhiljaa...

Kostianvirta korkattu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti