sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Kisakauden avaus & kuulumisia


Reenit, koeviikko ja kisat onvat pitäneet huolen viime viikkojen ajan siitä, ettei tekemisenpuute ole päässyt yllättämään. Koeviikko on nyt kuitenkin kunnialla meikäläisen osalta ohitse, ja olen kesälomalainen, wuuhuu! Äälyttömän nopeasti tämä lukion toinen vuosi kyllä meni! Minulla on vielä kaksi vuotta Kangasalan lukiossa edessä, keväällä 2017 saan sitten painaa valkolakin päähän. Se tuntuu nyt kuitenkin toistaseksi melko kaukaiselta ajatukselta.

Viime viikonloppuna oli tosiaan kauden ekat ratamelontakisat. Lauantaina kisattiin ratamatkoja Lahdessa ja sunnuntaina vuorossa oli 10km maratonkisa Ruovedellä. Launtai ei sujunut minun osaltani kummoisesti. Oli koko päivän ajan flegmaattinen olo eikä räjähtävyyttä löytynyt pätkääkään. Kova treenijakso painoi ilmeisesti alla enkä ollut malttanut levätä tarpeeksi ennen kisoja.

Sunnuntain kisa meni vähän paremmin, kuin launtain ratamatkat. Räjähtävyyttä ei edelleenkään ollut, mutta kymmenen kilsan matka antoi sen suhteen vähän anteeksi. Kisa meni niin hyvin, kuin se nyt kyseisessä tilanteessa oli mahdollista, vähän semmosta tasapaksua nassuttamistahan se kuitenkin oli.

No, nyt sitten tällä viikolla ovat reenit kulkeneet aivan erilaisella fiiliksellä, energiaa on riittänyt! Onnistuneen harjoitteluviikon päätti eilinen Porissa käyty 20km maratonkisa, johon osallistuin täysin treenimielessä. Olosuhteet Porissa oli lievästi sanottuna haastavat; karmea tuuli, kova aallokko ja kamalan kylmä! Kylmän kelin takia tuntui etten saanut kroppaa kovasta yrityksestä huolimatta oikein millään lämpöiseksi ennen starttia, ja melkein koko ensimmäinen kirros kului kropan lämpenemiseen. Kisassa kierrettiin viisi neljän kilometrin mittaista lenkkiä, ja toisen sekä neljännen kierrosten päätteeksi oli kanto-osuudet. En saanut kisassa kropasta ihan kaikkea irti (meloin lähes koko matkan yksin), mutta kaiken kaikkiaan kisasta jäi ok fiilis!

Seuraavat kisat ovat kahden viikon päästä Kaukajärvellä, kun vuorossa on Hämeregatta. Sitä ennen on aikaa tehdä paljon hyvää ja laadukasta treeniä! 

Ryhmässä on voimaa!

Kanoottien puunausta ennen kauden ensimmäisiä kisoja.

6 kommenttia:

 1. Blogisi on kyllä hyvin kirjoitettu ja näin tuttuna on mielenkiintoista seurata kuulumisiasi. Kovassa kunnossa olet ja olet siellä huipulla minne kuulutkin (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, tietäisitpä miten paljon ilahdutit kommentillasi! :-)

   Poista
 2. Mä en lähe täältä kulumallakaan, aina jään odotteleen seuraavaa postausta kun kuuta nousevaa ;) halit, oot rakas <3

  VastaaPoista
 3. Minä myös täällä 😊
  Hyviä kirjoituksia, joiden ilmestymistä aina odotan, vaikka ihan livenäkin elämässä mukana oon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pus äiti! <3 Ja se jos joku onkin tärkeetä, että oot ihan livenä mun elämässä mukana!

   Poista