keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Viikonloppu lähestyy...


...ja tulevana viikonloppunahan käydään Tampereen Kaukajärvellä perinteinen Hämeregatta. Yes, mahtavaa lähteä hyvällä fiiliksellä kisaamaan, kun alla on kaksi onnistunutta treeniviikkoa. Mulla on kumpanakin kisapäivänä eli lauantaina ja sunnuntaina viisi lähtöä. Yhteensä siis kymmenen kisamatkaa, joissa saan pistää kaiken likoon mitä tästä likasta irtoaa! Melon seitsemän starttia yksiköllä ja kaksi kaksikolla. "Normaalien" kilpailumatkojen lisäksi ohjelmassa tulee olemaan yksi hieman tavallisesta poikkeava startti: MIX K4 200m. Tämä tarkoitta sitä, että saamme meloa nelikön 200m täysin vapaavalintaisilla kokoonpanoilla. Saas nähdä, kuinka sähäkästi kyseinen kaksatanen parhaiden seurakavereiden eli Leevin, Kalle-Emilin ja Tomin kanssa tullaan kiskaisemaan. ;) Hauskaa meillä ainakin varmasti tulee olemaan!

Kuten jo edellä mainitsin, treenit ovat kulkeneet hyvin. En tiedä mitään parempaa, kun se mahtava filis onnistuneen harjoituksen jälkeen! Viimeviikko oli harjoituksellisesti melko kova. Seitsemässä päivässä treenikertoja tuli yhteensä 13 kpl: seitsemän melontaharjoitusta vesillä, kolme kertaa rautojen kolistelua puntilla ja kolme yleishapenottoa rassaavaa juoksutreeniä. Vesillä tehtyjen treenien pääpaino on ollut hapollisessa maksimikestävyysharjoittelussa ja puntilla olen tehnyt kontrastivoimaa (= pikavoima + perusvoima). Juoksutreeneistä osa on ollut ihan pk-lenkkejä, mutta mukaan on mahtunut myös muutama rääkkitreeni, joissa hapot ovat jyllänneet jaloissa ja sydän on tuntunut hakkaavan melkein rinnasta läpi :D. Tästä esimerkkinä Kangasalan Kisan hiihtäjien kanssa tehty testijuoksu, jossa juostiin kolme kierrosta harjussa sijaitsevaa mäkiä täynnä olevaa Suoraman pikkupurua ympäri. Juoksuestin pituus oli hieman alle 6km (yksi kierros n. 1,97km) ja minun aika oli 21.39. Pystyin juoksemaan hyvin tasavauhtisia kierroksia ja sain tehoja hyvin koneesta irti. Loistava "keuhkojentuuletus" treeni siis!

Nyt tämä kisaviikko on treenien osalta helpompi, ja tarkoituksena on palautua hyvin, että pääseen sitten tuoreena kisaamaan viikonloppuna! Viikko alkoi ihanasti maanantaina lepopäivällä. Sain nukkua vähän pidempää ja syödä nautiskeluaamupalan lehteä lukien. Lisäksi kävimme kavereiden kanssa Panchossa syömässä alkaneen kesäloman kunnaksi, kiitos tytöt mukavasta illasta! :)


Hyvä päivänaloitus. :)

Hymy huulilla palkkarit naamaan puntin jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti