tiistai 11. elokuuta 2015

NORDIC CHAMPIONSHIPS

Ruotsin Jönköpingissä käydyt PM-kisat on nyt onnistuneesti takana. Tavoitteena oli meloa mitsku jokaisella matkalla... ja tavoite myös täyttyi! :)

Kisat starttasi mun osalta lauantai aamuna N21 K1 200m:lla. Kisaan siis oikeasti tällä hetkellä N18 sarjassa, mutta koska Suomesta oli N21-sarjassa vain yksi edustaja, niin päätettiin valkkujen kanssa että melon omien yksikkölähtöjen lisäksi myös tuon N21-sarjan 200m. Aamulla alkuverkassa fiilis ei ollut mikään erikoinen, muttei huonokaan. En oikein tiennyt mitä odottaa kisasta, joten lähdin linjaan ilman minkään sortin paineita. Se näköjään kannatti, koska meloin onnistuneella vedolla voittoon! Pohjoismaiden mestaruus tuli itselle yllätyksenä. Kisat sai siis loistavan alun!

Myöhemmin lauantaina ohjelmassa oli N18 K1 1000m ja 500m. Kumpikin veto oli onnistunut ja sain puristettua kropasta kaiken irti. Tonnilla meloin pronssille ja 500m:lla hopealle. Kisapäivän päätteeksi fiilis oli loistava!

Sunnuntaina meloin aamupäivällä K1 200m ja päivällä 5000m. Kroppa oli hieman väsynyt edellispäivän jäljiltä. 200m veto oli ok, mutta ei mikään loistava. En saanut loppuun ihan samanlaista flowta minkä sain lauantaina mutta ylitin kuitenkin maalilinjan kolmantena. Kisojen viimeiselle matkalle eli 5000m:lle mulla ei ollut sen suurempia odotuksia, ajattelin lähteväni vaan tekemään oman suorituksen ja sitten maalissa näen, mihin se riittää. Kisaväsymys alkoi tässä kohtaa jo vähän painamaan. Sain kuitenkin hyvän startin ja lähdin ennakkoluulottomasti kärkiporukan mukaan. Raa'an, hapokkaan ja hikisen 5000m kisan jälkeen ylitin maalilinjan loppukirikamppailun voitettuani kolmantena. Vaatteet ja naama oli kuolassa ja räässä, niinkuin aina pitkän matkan jälkeen :D. Kaikkeni antaneena olin onnellinen maalissa, koska en rehellisesti sanottuna olisi uskonut melovani mistuille myös pitkällä matkalla.

Kyllä nämä oli tähän mennessä kesän onnistuneimmat kisat! Ainoastaan melonnat ei mennyt hyvin, vaan kisareissu oli kokonaisuudessaan aivan huikea! Meillä on junnumaajoukkueessa mahtava yhteishenki, se tekee näistä kisamatkoista niin unohtumattomia.Kiitokset Iris Vesamäelle mahtavista kuvista! :)

Nyt on palauttavaa treeniä ohjelmassa, koska seuraavana viikonloppuna räjähtää Lahdessa kun ohejlmassa on 18-vuotiaiden SM-kisat!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti