perjantai 4. syyskuuta 2015

2 WEEKS TO GO...

Kausi on edennyt hurjaa kyytiä ja tällä hetkellä tilanne on se, että kilpailukalenterissa on enään yhdet kisat jäljellä. Kilpailen kahden viikon kuluttua junioreiden ja alle 23-vuotiaiden Euroopanmestaruuskisoissa Romaniassa. Lähdemme reissuun Suomen kuusihenkisen joukkueen kanssa reilun viikon päästä tiistaina. Itse kisat alkavat torstaina 17.9. ja päättyvät sunnuntaina 20.9. Melon EM-kisoissa tutut ja turvalliset K1 200m ja 500m. Omat lähtöni (alkuerät, välierät ja finaalit) sijoittuvat niin, että mulla on kisojen jokaisena päivänä 1-2 starttia.

Kausi on ollut pitkä ja se tuntuukin jo hieman kropassa. Treenit alkavat vähän painamaan ja vedet viilenevät päivä päivältä, mikä tekee melonnasta raskaamman tuntuista sekä hitaampaa. Painan kuitenkin satalasissa ja periksiantamattomasti vielä nämä viimeisetkin kovat päivät ennen kauden päätöskisoja, koska tiedän, että näiden kisojen jälkeen saan huilata vähän pidempään ennen uuden harjoituskauden alkua! Haluan antaa itsetäni nyt jokaisessa treenissä 110% irti, että kunto on paras mahdollinen EM-kisoissa!

Kisojen jälkeen mulla alkaa siis kahden viikon ylimenokausi, eli kaksi viikkoa ilman treenejä. Tai no, en aio kyllä olla kokonaan kahta viikkoa treenaamatta, mutta en tee mitään, mitä ei tee mieli tehdä! Harjoittelen vuodessa 50 viikkoa treeniohjelman mukaisesti, joten nämä kaksi viikkoa ilman ohjelmaa tekevät pääkopallekin ihan hyvää :). Ylimenokauden tarkoitus on palauttaa kroppa ja mieli menneen kauden rasituksista, sekä valmistaa ne uuteen treenikauteen. Odotan innolla, että pääsen sitten aikanaan aloittamaan uuden treenikauden täysin puhtaalta pöydältä.. Nyt kuitenkin keksittyminen vielä viimeiseen kovaan treeniviikkoon ja kauden viimeisiin arvokisoihin!

Chins, chins...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti