keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Kausi paketissa

PM-kisoista, kuvannut Iris Vesamäki.
Team photo! EM-kisat Romaniassa.
Lentokonemaisemia tuli tämän vuoden aikana ihasteltua useamman kerran.

EM-kisat menivät odotusteni mukaan. Pääsin b-finaaliin kummallakin melomallani matkalla. 500m:lla olin b-finaalin toinen ja 200m:lla kolmas. Tämä tarkoittaa kokonaistuloksissa sitä, että olen Euroopan 11. ja 12. nopein. Vedot olivat hyvää perussuorittamista. Mitään huippuonnistumisia ei tullut, mutta ei nuo kisat todellakaan menneet, todellakaan!. Olen siis tyytyväinen kauden päätökseen. Oppia ja kokemusta tuolta reissulta kertyi taas huimasti! Se on kyllä sanottava, että arvokisoissa ei opi melomaan ilman sitä kisakokemusta, jota ajan myötä karttuu. Tämä Romanian reissu oli huomattavasti "helpompi" kuin Portugalin MM-kisareissu. Nyt tiesin jo valmiiksi mitä odottaa, eikä tarvinnut jännittää niin kovasti. 

Nyt on tosiaan kisakausi tältä vuodelta ohi. Omasta mielestä parhaiksi saavutuksikseni jäivät Pohjoismaiden mestaruus, yleisen sarjan SM-hopea ja EM-kisojen 11. sija. Mahtavien kisareissujen lisäksi keväällä ja kesällä oli useampi onnistunut leiri, joista parhaiten mieleeni jäi ehkä PM-leiri Vahderpäässä. :) Sielä meillä oli niin hyvä tiimihenki ja onnistuneita treenejä, että en tule unohtamaan tuota viikkoa ihan hetkessä! Tällä kaudella otin ison askeleen kohti maailma eliittiä. Tiedän että oikeita asioita on tehty. Itseluottamus kasvoi kauden aikana ja puhkun motivaatiota tulevalle talvelle. 

Haluaisin kiittää Nonamen Tuomasta ja Alma Median Heikkiä kuluneesta vuodesta. Ilman teidän tukea kausi ei olisi ollut niin onnistunut kuin se nyt oli! Kiitokset myös Tepelle joka huolsi mun mäsät kylkiluut keväällä kuntoon. Parempaa fyssaria saa hakea! Lisäksi suurkiitokset kuuluvat Jennille ja Jonakselle parhaasta valmennuksesta. Meidän yhteistyö tuottaa hyvää tulosta varmasti myös tulevina kausina. Äiti ja isä tietävät myös, kuinka korvaamattoman tärkeässä asemassa he ovat mun jokapäiväisessa arjessa :). Tää homma ei onnistuis ilman niiden turvaa ja tukea.

Innolla odotan seuraavaa kautta. Suunnitelmia on jo tulevan vuoden leirien suhteen ja päivämäärät lyödään lukkoon nyt ihan lähiaikoina. Tiedän, että saan kanootin liikahtamaan taas kovempaa ensi kaudella, kunhan saan onnistuneen harjoituskauden alle. Ennen uuden treenikauden alkua on kuitenkin aika hengähtää hetkeksi ja ottaa lomaa kaikkeen melontaan liittyvästä. ;)

Kuvakollaasi koosteena mahtavasta kaudesta.

4 kommenttia:

 1. Nyt rentoilua ja akkujen lataamista, sit taas hyvää ja laadukasta reeniä! Oot rakas!

  VastaaPoista
 2. Kiitokset kiitoksista ja onnittelut Reetta kauden saavutuksista, kovia suorituksia. Tsemppiä harjoituskaudelle! Yst.terv Heikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista ja tsempeistä! Pian nälkäisenä kohti uutta treenikautta...

   Poista