maanantai 12. lokakuuta 2015

TREENIKAUSI ALKAA!

Noniin... Nyt olisi taas aika palata normaalien treenien pariin muutaman viikon kevyemmän jakson jälkeen. Tätä on jo odotettukin!

Ylimenokausi meni hyvin ja loppujen lopuksi aika nopeastikin. Ehdin viettää aikaa kavereiden ja muiden läheisten kanssa normaalia enemmän. Lisäksi puuhailin kaikkea kotona, tein pitkiä palauttavia koiralenkkejä ihanan raikkaassa ja aurinkoisessa syyssäässä, venyttelin ja avasin avantouintikauden (mikä avantouinti, eihän tuo järvi nyt vielä ole jäässä!?) sekä panostin kouluun oikein kunnolla nyt, kun aikaa oli.

Vaikka oli virkistävää tehdä sellaisia asioita parin viikon ajan, joihin mulla ei normaalisti ole niin paljon aikaa, niin vielä ihanampaa oli palata tänään normaaliin treenirytmiin! Kävin tänä aamuna melomassa pk lenkin ja se sujui yllättävän hyvin tauosta huolimatta. Etenkin lopputreenistä homma alkoi sujua jo ihan entiseen malliin ja tekniikka loksahteli paikoilleen!

Oon ihan super innoissani tulevasta harjoituskaudesta. Tällä hetkellä tuntuu, että kroppa on 100% palautunut menneestä kisakaudesta ja se ottaa hyvin treeniä vastaan.


Olihan sitä ylimenokaudesta huolimatta pakko päästä hieman hikoilemaan...
Kahvakuulatreeni kotona toimi loistavasti!

Tulevalle kaudelle on leirisuunnitelmatkin jo melko hyvin selvillä. Lähdemme joulukuun puolivälissä melojaporukan kanssa Leville kymmmenen päivän pituiselle hiihtoleirille. Jouluksi tulen kotiin ja heti joulun jälkeen lähdemme perheen kanssa Saariselälle, jossa nautin Lapin upeista hiihtomaastoista ja -olosuhteista 1,5 viikon ajan sekä testaan, pysyykö tuo iskä vielä suksilla mun mukana ;). Tammikuun ja helmikuun alun treenaan kotona. 14.2. lähdemme Portugaliin kolmeksi viikoksi kevään ensimmäiselle avovesileirille. Kevät kuluu enemmän ja vähemmän leireillessä, sillä palaan maaliskuun alkupuolella matematiikan kirjoituksia varten takaisin Suomeen ja heti kun kirjoitukset on ohi, lennämme takaisin Portugaliin reiluksi kahdeksi viikoksi, tosin eri paikkaan kuin ensimmäisellä leirillä. Ensimmäisellä leiripaikkanamme tällä kertaa toimii Plastexin harjoituskeskus Milfotesissa, jossa on kuulemma ihan kelpo olosuhteet perustreenaamiselle. Toisella Portugalin reissulla suuntaamme Mertolaan ja myöhemmin keväällä lähdemme vielä muutamaksi viikoksi Belgiaan. Melontaa ja leireilyä koko kevään täydeltä, parhautta!

Semmoiset suunnitelmat olisi tämän syksyn ja ensi kevään suhteen. Nyt kun järvi on vielä auki eikä ole vielä kovin kylmäkään, niin treenit keskittyvät lähinnä vesille ja punttisalille. Toki mukaan mahtuu joitakin jalkalenkkejä, kehonhuoltoa unohtamatta!

Ihana syysaamu!

Sateen jälkeen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti