keskiviikko 16. joulukuuta 2015

LEVI

Terveiset Leviltä! Ollaan täällä melojaporukan kanssa paraikaa kymmenen päivän hiihtoleirillä, josta puolet on jo takana.

Näin leirioloissa aika kuluu todella hurjaa kyytiä, kun saa keskittyä ainoastaan treenaamiseen, syömiseen, lihashuoltoon ja lepoon. Tähän mennessä takana on monia loistavasti onnistuneita treenejä niin hiihtoladuilla, kuin punttisalillakin ja monia on toivottavasti vielä edessä. Treenitunteja tällä hiihtoleirillä kertyy kokonaisuudessan noin 30 ja hiihtokilometrejä vähän vajaat 300.


Tänään meillä on ohjelmassa ansaittu lepopäivä. Se tuli kieltämättä tarpeeseen, rupesi nimittäin hiihtolenkit painamaan jalkaa suhteellisen paljon. Aamupäivällä saimme mahdollisuuden vuokrata moottorikelkat ja lähteä niillä safarille Levin upeisiin maisemiin. Puolivälissä noin viisituntista retkeä pysähdyimme Levin huipulle kuvaamaan sekä ihastelemaan avarana aukeavia maisemia ja sanoinkuvailemattoman hienoa auringonlaskua, joka ei verkkokalvolta ihan hetkessä unohdu. Reissu oli kyllä unohtumaton ja huikea kokemus. Loppupäivän olemmekin vaan rentotunut kämpällä leffoja katsellen ja Tarmon tekemiä (ah, niin täydellisiä) korvapuusteja päiväkahvin kanssa nautiskellen. Tämän päivän jälkeen jaksaa varmasti painaa vielä loppuleirin täysillä!

Nyt saadaan nauttia vielä muutaman päivän ajan loistavista treeniolosuhteista ja talvisista maisemista, ennen kuin lähdetään sunnuntaina ajelemaan kohti kotia joulun viettoon.
Mukavaa joulunodotusta kaikille! :)


 
-20 C... Mulla ja Ennillä suojaukset kunnossa!

                                        
Levin huipulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti