maanantai 1. helmikuuta 2016

Arkielämää


Tuntuu siltä, että aika kuluu ihan hirmuista kyytiä. Nyt on jo helmikuu! Ensi viikon sunnuntaina lähdemme Portugalin Milfontesiin kolmen viikon harjoitusleirille. Ihan huippua päästä taas vesille melomaan ja keskittymään ainoastaan harjoitteluun ilman arjen velvollisuuksia ja askareita.


Kouluhommat mulla on suhteellisen hyvin tällä hetkellä hallussa. Huomenna alkaa vuoden neljäs jakso, jonka mä oon ottanut tulevia ulkomaanleirejä ja ylioppilaskirjoituksia silmälläpitäen kokonaan läsnäolopakollisista kursseista vapaaksi. Täten Milfontesissa on luvassa itsenäistä opiskelua ja matematiikan kertausta yo-koetta varten. Kurssikirjat, maol-taulukko, laskin ja kynät pääsevät siispä mukaan matkalaukkuuni ensi sunnuntaina.

Harjoittelun suhteen joulukuun loppu ja tammikuun alku sujuivat loistavasti. Treenitunteja kertyi mukavasti, harjoitukset kulkivat kokonaisuudessaan tosi hyvin ja punttitesteissäkin tuli paukuteltua ennätyksiä. Innostuksissani en kuitenkaan ilmeisesti malttanut ottaa kevyen viikon koittaessa riittävän rennosti, sillä nyt kroppa on alkanut ilmoittelemaan palautumattomuuden merkkejä. Niitä mulla ovat yleisen vetämättömyyden lisäksi hengitysongelmat, mahavaivat ja keuhkoputken limaisuus. Tästä johtuen olen ottanut muutaman viime päivän täyslepoa. Nyt on tärkeää, että pääsen lähtemään Portugaliin ensi viikolla täysin palautuneena ja valmiina kovaan treenirupeamaan!

Homegym!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti