sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Vila Nova de Milfontes


Terkut Portugalista! Leirin ensimmäinen viikko on nyt taputeltu ja kaksi on vielä edessä. Ensimmäiset melontapäivät menivät luonnollisestikin melontaan totutellessa. Tekniikka tuntui olevan pahemman kerran hakusessa ja vesi tuntui siltä, kuin olisin betonissa melonut. On aina omanlainen haasteensa startata melontakausi vesillä, kun takana on monta kuukautta ergotreeniä "oikean" melonnan sijaan. Aika nopeasti kroppa kuitenkin tottui taas vesillä melontaan ja homma alkoi sujumaan entiseen malliin.

Torstaina mun oikeassa kädessä sijaitseva rakko (yksi niistä monista) kipeytyi normaalia enemmän, ja perjantai aamuna herätessäni koko kämmen oli kunnolla turvonnut. Vaikka rakossa ei ole avohaavaa, oli se jostain syystä päässyt tulehtumaan. Lääkärikäynnin jälkeen sain 8 päivän antibioottikuurin ja melontakiellon, ettei kämmen ärtyisi enään yhtään enempää. Nyt on siis korvattava melonta muutaman päivän ajan oheisharjoittelulla, kuten juoksulla ja pyöräilyllä. Puntilla pystyn onneksi tekemäään suurimman osan liikkeistä normaalisti ilman, että rasitan kättäni liikaa.


Ei siis mikään kaikista lennokkain startti tälle leirille. Kaikesta huolimatta sain suhteellisen onnistuneen ensimmäisen treeniviikon täällä Etelän "lämmössä" aikaan. Viikon saldoksi kertyi 18h harjoittelua, joka koostui muutamien punttitreenien ja mk-juoksujen ohella suurimmaksi osaksi pk/pk+/vk treeneistä.

Nyt on sunnuntai, mikä tarkoittaa sitä, että meillä on lepopäivä! Ihanaa, kun ei tarvitse tehdä mitään fyysisesti rasittavaa koko päivänä, vaan voi ottaa ihan rennosti.


Tänään tartuin heti aamupalan jälkeen härkää sarvista ja kävin matikan kertaustehtävien kimppuun, joiden tekemättömyys oli kolkutellutkin muutaman päivän ikävästi takaraivossani. Myöhemmin iltapäivällä menimmen Kalle-Emilin kanssa rannalle kävelylle sekä puntille venyttelemään ja rullailemaan jumeja auki.

On ollut ihanaa palautella tänään kroppaa onnistuneen treeniviikon jälkeen ja valmistautua samalla huomenna alkavaan uuteen viikkoon! Toivottavasti käsikin tulisi pian kuntoon, jotta pääsisin takaisin vesille.

Hrrr.. Atlantin vesi ei ollut kovin lämmintä!

Näkymä mun hotellihuoneen parvekkeelta

2 kommenttia:

 1. Kiva lukea kuulumisia.
  Teillä on siellä pieni mutta sitäkin parempi porukka treenaamassa, saatte hyvän tsempin toisiltanne.
  Ja tänään olet vihdoin saanut uuden kanootin... kuvia, kuvia!
  Nyt pikaisesti käsi kuntoon, että pääset fiilistelemään uudella kanootilla.
  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, porukka on pieni mutta pippurinen. :)
   Käsi parani (onneksi) nopeammin kuin osasin odottaa ja nyt kaikki rullaa paremmin kuin hyvin!
   Ja ens postaukseen tulee uudesta paatista kuvia!

   Poista